Ørslevkloster IF - Vi skaber rammerne, du skaber oplevelserne!

4/8 2009
3. plads til U15 pigerne ved regionsmesterskaberne

I bagende solskin og på to flot præpareret baner, havde Ørslevkloster fornøjelsen af at være vært til U15 pigernes regionsmesterskabsstævne i den bedste 7-mandsrække. ØKs piger under ledelse af Alex Lund og Lars Løvig kom med via et afbud fra puljens oprindelige vinder Stoholm.

ØKs piger spillede i første kamp mod de senere regionsmestre fra Stauning/Dejbjerg. En kamp hvor pigerne kom skidt ud af starthullerne og desværre hurtigt kom bagud på et angreb, hvor bolden ikke blev clearet væk. Herefter åd pigerne sig ind i kampen og begyndte at få mange store chancer. Desværre fortsatte pigerne den tendens de har haft hele året med at være utrolig chanceskabende, men samtidig utrolig gode til at brænde. Derfor var de bagud 1-0 ved pause.
Til 2. halvleg fortsatte ØKs dominans, og bortset fra et par enkelte farlige situationer, så var ØK hele tiden i boldbesiddelse og skabte chancer i massevis. Det blev dog et mindre målmandsdrop, som gjorde at Anna Aggerholm kunne udligne til 1-1. Mod slutningen af halvlegen havde pigerne igen muligheden for at score, men ind kom bolden ikke.

Før sidste kamp vandt Stauning/Dejbjerg over Bording IF med 3-1, og derfor skulle ØK vinde med hele 3-0 for at gå i finalen. Ved et 3-1 resultat ville lodtrækning afgøre skæbnen.

Til anden kamp fightede pigerne virkelig fantastisk. De havde igen fuld kontrol over kampen og modstanderen fra Bording havde kun en reel chance på et frispark. Fremad banen viste Anne Nørgaard og Anna Aggerholm virkelig flotte offensive kvaliteter, mens Maria Grøn tog ansvar som anfører og pådrog sig mange defensive opgaver. ØK var igen chanceskabende og igen utrolig gode til at brænde. Heldigvis kom der hul på bylden og Anne Nørgaard scorede et ægte fightermål. 1-0 til pausen. Efter pausen trak Bording længere frem og det gav plads fremad banen. Her kom Ida Nielsen ind i angrebet og kæmpede flot, på trods af at være 1-2 år yngre end de andre. Hun fik også lov at score på endnu et flot angreb, hvor Anna Aggerholm serverede bolden for Ida. 2-0. Så manglede ØK kun et mål, og vi trak langt frem på banen. Det gav lidt huller i de bagerste rækker, da Sofie Ramsdahl og Stina Baake pludselig stod 2 mod 3 i mange situationer. Derfor scorede Bording til 2-1. Derfor blev der fuldbanepres mod Bording i kampens sidste minutter. Vi kom også til store muligheder, men en flot præstation i målet af Bordings keeper forhindrede et stort nederlag og desværre også muligheden for at komme i regionsfinalen. Derfor var skuffelsen også malet i hovederne på spillerne efter kampen, på trods af, at de til et mesterskab ikke tabte.

Alt i alt viste pigerne virkelig kvalitet i spillet, og det bliver en fornøjelse at arbejde videre med dem i de næste par år. Alex og jeg glæder os nu til Hinnerup Cup, hvor vi helt klart går efter at slutte i toppen. Vi ved de kan og det ved vi de vil vise os! En rigtig flot præstation i dag, og pigerne fortjener al den ros de kan få. De er virkelig et fantastisk mandskab og spiller så flot pigefodbold.

Vi bringer også en tak til de mange forældre, som kom og kiggede på og en speciel tak til Linda Grøn for en is efter sidste kamp!

Se billeder fra dagen ved at klikke på billedet!